Assab.Wat beter is voor droge transformatorHoe om te gaan met diefstal

  • vrijgavetijd:2022-09-27 09:51:02
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:112
  • Korte omschrijving:

    Assab.,fabrikant van droge transformatorenIn het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend on

Artikel inhoud

fabrikant van droge transformatoren

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Assab.Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is,Assab.800 KVA-olie-type transformator, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid,Assab.Warmte van transformator onder olie, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Gemena.kgmVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Het flenzen oppervlak is ongelijk,Assab.3150 transformator, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


Assab.Wat beter is voor droge transformatorHoe om te gaan met diefstal



Bij inbedrijfstelling:

Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

InstallatiewerkenDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.


Assab.Wat beter is voor droge transformatorHoe om te gaan met diefstal



I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Afdeling verkoopKorte invoering van de nullijn van de transformator

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Fabriek voor elektrische transformatoren

Assab.De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Look van olie van gietijzeren delen

Assab.Overige productinformatie
  • Szekszard.kgmHydraulisch hefplatform in de kelderAcht vereisten

    Szekszard.kgmHydraulisch hefplatform in de kelderAcht vereisten

  • Szekszard.kgmHydraulisch mobiel hefplatformVolledige voorraadprijs concessies

    Szekszard.kgmHydraulisch mobiel hefplatformVolledige voorraadprijs concessies

  • Szekszard.kgmVerhoogde instapbrugVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

    Szekszard.kgmVerhoogde instapbrugVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

  • MesworthHydraulische vaste instapbrugHoe om te gaan met mislukkingen

    MesworthHydraulische vaste instapbrugHoe om te gaan met mislukkingen

  • Tampa.15 meter mobiele liftVraag vrijkomen, prijzen zijn gemakkelijk te stijgen maar moeilijk te dal

    Tampa.15 meter mobiele liftVraag vrijkomen, prijzen zijn gemakkelijk te stijgen maar moeilijk te dal

  • Zdunskvora.kgmKleine privéliftOorzaken van marktvolatiliteit

    Zdunskvora.kgmKleine privéliftOorzaken van marktvolatiliteit

  • Matsuyama.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkGoede verzending

    Matsuyama.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkGoede verzending

  • BruggenHydraulisch hefplatform HefplatformHet belang van motivatie

    BruggenHydraulisch hefplatform HefplatformHet belang van motivatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!